Accés editors / Accés punts de venta

Transport capil·lar

"Si té mercaderia per transportar a les seves botigues o clients i requereix un servei econòmic i d'altes prestacions … volem ser el seu partner"

Els serveis que prestem són:

  • Recollida de la mercaderia a les instal·lacions del client (opcional).
  • Enrutat de paquets.
  • Lliurament en horari de matí (altres horaris a convenir).
  • Cobrament (si és contra reembors) i ingrés a compte dels imports cobrats.
  • Devolució d'albaráns firmats al client.

A més, podem dur a terme una integració de sistemes si es requereix i/o el volum de lliuraments ho justifica, per reduir la introducció de dades manual i els errors que se'n deriven.

 

Un exemple pràctic: 

El servei de transport que oferim encaixaria perfectament per a una empresa que requereixi transportar mercaderies a punts fixos (botigues pròpies o clients assidus) i amb una dispersió geogràfica de lliuraments important.

 

Per donar cobertura a tot Catalunya, disposem d'una estructura de serveis logístics completa, amb rutes fixes i diàries de gran capacitat i capil·laritat. Arribem a 665 poblacions, recorrent prop de 25.000km cada dia.

Les tarifes solen establir-se com un preu per lliurament o bé en funció del pes/volum (depenent del tipus de producte, nombre de lliuraments i paquets).

Aquestes fórmules impliquen l'avantatge que el cost queda molt variabilitzat, encara que estem oberts a valorar qualsevol alternativa que vulgui proposar-nos.

foto_capilar3

Proposta de valor: "Oferim les nostres rutes fixes de repartiment a aquells clients que tinguin la necessitat de realitzar transport de mercaderies capil·lar, aprofitant les sinergies que es generen en aquestes rutes d'alta capil·laritat per la disponibilitat de capacitat addicional".

Exemple de ruta de distribució a Barcelona

Oferim aquest servei a nivell nacional, a través d’empreses associades que realitzen la mateixa activitat que MARINA BCN.

Flota de furgonetes de repartiment de 1.500kg i 9m3

Xarxa de distribució a Catalunya.

Poblacions on arribem 362 dies/any

Parlem?

Contactar